
Onze kaart
De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.
Voorgerechten
Romige soep van eekhoorntjesbrood met platte peterselie € 8,50-
Vispastei van Nîmes € 15,50-
Cassolette van (petits gris de Namur) in een gepersilleerd boter
1/2 dozijn €12,- dozijn €20,-
warm taartje met geitenkaas en pijnboompitten € 15,50-
Gebakken skrei filet, lauwe vinaigrette van paddenstoelen en gekonfijte groenten in olijfolie €17,50-
Eendenlever geparfumeerd met maniguettepeper in jurançon wijngelei € 28,50-
Gebakken eendenlever met appels €32- (te bestellen 24u op voorhand)
Hoofdgerechten
La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
La bouillabaisse royale (2 personen) (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
Le cassoulet € 29,50-
Stoverij van varkenswangen met Marc € 28,50-
Warme schotel van seizoengroenten (vegetarisch) €26,-
kwartel in bladerdeeg “à la sarladaise” € 27,50,-
Gebakken rundfilet, saus met sjalotjes en bordeauxwijn € 36,-
Vis van de dag € 29,50-
3 gerijpte kazen € 9,-
Desserts
La Dacquoise à la crème d’avelines € 9,80-
Dambord van chocolade en pistachenoot € 9,80-
Geglaceerde ijspudding met de smaken van Gascogne €9,80-
Sinaasappelijs met karamelsaus € 9,-
Sorbet van mango en passievruchten € 9,-
Ijzerkruidijs € 9,-
Warme Nagerechten
Bij het begin van de maaltijd te bestellen!
Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 12,-
Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 12,-
(*) Toeslag van €2- bij de menu’s
Menu
Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.