Selecteer een pagina

Onze kaart

De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.

Voorgerechten

Romige soep van eekhoorntjesbrood ​ € 7,50-

Vispastei van Nîmes € 13,-

Cassolette van (petits gris de Namur) in een gepersilleerd boter

1/2 dozijn €12,-     dozijn €20,-

Warm taartje met jonge geitenkaas en pijnboompitten € 14,-

Gebakken eendenlever met wijn van Maury en taartje met wilde paddenstoelen € 25,-

Eendenlever geparfumeerd met maniguettepeper en gepocheerd in jurançon wijngelei € 24-

Hoofdgerechten

La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
La bouillabaisse royale (2 personen) (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs

Le cassoulet € 25,-

Stoverij van varkenswangen met Marc de Provence € 24,-

Gekonfijte eendenbout € 25,-

Gebakken hazenfilet, sausje geparfumeerd met jeneverbessen € 28,50-

Gebakken rundfilet, saus met sjalotjes en bordeauxwijn € 29,50-

Vis van de dag € 26,-

3 gerijpte kazen € 8,-

Desserts

La Dacquoise à la crème d’avelines € 8,50-

Dambord  van chocolade en pistachenoot € 8,50-

Geglaceerde ijspudding met smaken van gascogne € 8,50-

Sinaasappelijs met karamelsaus € 7,50-

Sorbet van mango en passievruchten € 7,50-

Ijzerkruidijs € 7,50-

Warme Nagerechten

Bij het begin van de maaltijd te bestellen!

Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 9,50-

Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 9,50-

(*) Toeslag van 1,50 € bij de menu’s

Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.