Onze kaart

De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.

Voorgerechten

Soep van eekoorntjesbrood met platte peterseleroom € 8,50-

Vispastei van Nîmes € 15,-

Cassolette van (petits gris de Namur) in een gepersilleerd boter

1/2 dozijn €12,-     dozijn €20,-

warm taartje met geitenkaas en pijnboompitten € 15,-

Gegrilde skreifilet met prei en truffelvinaigrette €23,-

Eendenlever, gepocheerd en geparfumeerd met maniguettepeper in jurançon wijn gelei  € 28,50-

Gebakken eendenlever met appels €32- (te bestellen 24u op voorhand)

Hoofdgerechten

La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
La bouillabaisse royale (2 personen) (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs

Le cassoulet € 28,50-

Stoverij van varkenswangen met Marc de Provence € 26,50-

Warme schotel van seizoengroenten (vegetarisch) €25,-

Gemarineerde en gebakken eendenborst met zoete kruidenjus € 28,50-

Gebakken rundfilet, saus met sjalotjes en bordeauxwijn € 35,-

Vis van de dag € 28,50-

3 gerijpte kazen € 9,-

Desserts

La Dacquoise à la crème d’avelines € 9,50-

Dambord  van chocolade en pistachenoot € 9,50-

Geglaceerde ijspudding met de smaken van gascogne €9,50-

Sinaasappelijs met karamelsaus € 8,80-

Sorbet van mango en passievruchten € 8,80-

Ijzerkruidijs € 8,80-

 

Warme Nagerechten

Bij het begin van de maaltijd te bestellen!

Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 11,50-

Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 11,50-

(*) Toeslag van €2- bij de menu’s

Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.