![](https://www.de-reddende-engel.be/wp-content/uploads/2020/01/De_reddende_Engel-trans.png)
Onze kaart
De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.
Voorgerechten
Zuiderse groentesoep € 8,50-
Vispastei van Nîmes € 15,-
Cassolette van (petits gris de Namur) in een gepersilleerd boter
1/2 dozijn €12,- dozijn €20,-
warm taartje met geitenkaas en pijnboompitten € 15,
Opgevulde tomaten met verse geitenkaas en bieslook, gekonfijte groenten in olijfolie €16,50-
Gekonfijte eendenlever met laurier geparfumeerd € 28,50-
Gebakken eendenlever met appels €32- (te bestellen 24u op voorhand)
Hoofdgerechten
La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
La bouillabaisse royale (2 personen) (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
Le cassoulet € 28,50-
Stoverij van varkenswangen met Marc de Provence € 26,50-
Warme schotel van seizoengroenten (vegetarisch) €25,-
Geroosterde barbarie eendenbordt, gestoofde sjalot met kriek € 29,50-
Gebakken rundfilet, saus met sjalotjes en bordeauxwijn € 35,-
Vis van de dag € 28,50-
3 gerijpte kazen € 9,-
Desserts
La Dacquoise à la crème d’avelines € 9,50-
Dambord van chocolade en pistachenoot € 9,50-
Sinaasappelijs met karamelsaus € 8,80-
Sorbet van mango en passievruchten € 8,80-
Ijzerkruidijs € 8,80-
Warme Nagerechten
Bij het begin van de maaltijd te bestellen!
Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 11,50-
Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 11,50-
(*) Toeslag van €2- bij de menu’s
Menu
Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.