Selecteer een pagina

Onze kaart

De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.

Voorgerechten

Romige soep van eekhoorntjesbrood met platte peterselie € 8,50-

Vispastei van Nîmes € 15,50-

Cassolette van (petits gris de Namur) in een gepersilleerd boter

1/2 dozijn €12,-     dozijn €20,-

warm taartje met geitenkaas en pijnboompitten € 15,50-

Gebakken skrei filet, lauwe vinaigrette van paddenstoelen en gekonfijte groenten in olijfolie  €17,50-

Eendenlever geparfumeerd met maniguettepeper in jurançon wijngelei € 28,50-

Gebakken eendenlever met appels €32- (te bestellen 24u op voorhand)

Hoofdgerechten

La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
La bouillabaisse royale (2 personen) (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs

Le cassoulet € 29,50-

Stoverij van varkenswangen met Marc € 28,50-

Warme schotel van seizoengroenten (vegetarisch) €26,-

kwartel in bladerdeeg “à la sarladaise” € 27,50,-

Gebakken rundfilet, saus met sjalotjes en bordeauxwijn € 36,-

Vis van de dag € 29,50-

3 gerijpte kazen € 9,-

Desserts

La Dacquoise à la crème d’avelines € 9,80-

Dambord  van chocolade en pistachenoot € 9,80-

Geglaceerde ijspudding met de smaken van Gascogne €9,80-

Sinaasappelijs met karamelsaus € 9,-

Sorbet van mango en passievruchten € 9,-

Ijzerkruidijs € 9,-

 

Warme Nagerechten

Bij het begin van de maaltijd te bestellen!

Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 12,-

Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 12,-

(*) Toeslag van €2- bij de menu’s

Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.