Selecteer een pagina

Onze kaart

De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.

Voorgerechten

Velouté van eekhoorntjesbrood € 8,-

Warm taartje met geitenkaas en pijnboompitten (vegetarisch) € 13,-

Vispastei van Nîmes € 13,-

Cassolette van “petits gris de Namur” in een gepersilleerd boter
1/2 dozijn € 12,-
dozijn € 20,-

Gebakken eendenlever met wijn van Maury en gevuld taartje met wilde paddestoelen € 24,-

Huisgemaakte eendenlever gepocheerd in muscat wijn gelei € 23,-

Hoofdgerechten

La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!)

Le cassoulet gratiné € 24,-

Stoverij van varkenswangen met Marc de Provence € 24,-

Warme schotel van seizoengroenten (vegetarisch) € 19,-

Gekonfijte eendenbout € 25,-

Gebraden jong duif, gevulde aardappel en groene linzen € 27,-

Gebakken rundfilet, saus met sjalotjes en bordeauxwijn € 29,-

Vis van de dag € 25,-

3 gerijpte kazen € 8,-

Desserts

La Dacquoise à la crème d’avelines € 8,50

Dambord  van chocolade en pistachenoot € 8,50

Sinaasappelijs met karamelsaus € 7,20

Sorbet van mango en passievruchten € 7,20

Ijzerkruidijs € 7,20

Warme Nagerechten

Bij het begin van de maaltijd te bestellen!

Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 9,-

Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 9,-

(*) Toeslag van 1,00 € bij de menu’s

Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.