
Onze kaart
De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.
Voorgerechten
Velouté van asperges € 8,-
Vispastei van Nîmes € 14,-
Cassolette van (petits gris de Namur) in een gepersilleerd boter
1/2 dozijn €12,- dozijn €20,-
warm taartje met geitenkaas en pijnboompitten € 14,-
Bladerdeegtaatje met aspergepunten en bieslook slagroom € 16,-
Gemarmerde eendenlever in een gelei van muskaatwijn € 27,50-
Hoofdgerechten
La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
La bouillabaisse royale (2 personen) (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
Le cassoulet € 28,50-
Stoverij van varkenswangen met Marc de Provence € 26,50-
Warme schotel van seizoengroenten (vegetarisch) €25,-
Gebakken kalfspiccata, groentenfondue met salie € 28,50-
Gebakken rundfilet, saus met sjalotjes en bordeauxwijn € 35,-
Vis van de dag € 28,50-
3 gerijpte kazen € 9,-
Desserts
La Dacquoise à la crème d’avelines € 9,50-
Dambord van chocolade en pistachenoot € 9,50-
zelfgemaakte amandelijs met een krokant korfje gevuld met aardbeien € 9,50-
Sinaasappelijs met karamelsaus € 8,80-
Sorbet van mango en passievruchten € 8,80-
Ijzerkruidijs € 8,80-
Warme Nagerechten
Bij het begin van de maaltijd te bestellen!
Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 10,50-
Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 10,50-
(*) Toeslag van €2- bij de menu’s
Menu
Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.