Onze kaart

De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.

Voorgerechten

Zuiderse groentesoep € 7,50-

Vispastei van Nîmes € 13,-

Cassolette van (petits gris de Namur) in een gepersilleerd boter

1/2 dozijn €12,-     dozijn €20,-

warm taartje met geitenkaas en pijnboompitten € 14,-

Gegrilde Sint-Jakobsschelpen in groentenvinaigrette €22-

Huisgemaakte eendenlever geparfumeerd met manigettepeper in jurançon wijn gelei € 27,50-

Hoofdgerechten

La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs
La bouillabaisse royale (2 personen) (te bestellen 24 u op voorhand!) dagprijs

Le cassoulet € 27,50-

Stoverij van varkenswangen met Marc de Provence € 25,50-

Warme schotel van seizoengroenten (vegetarisch) €21,-

Gebakken hertentournedos ” grand veneur ” € 33,-

Gebakken rundfilet, saus met sjalotjes en bordeauxwijn € 33,-

Vis van de dag € 27,-

3 gerijpte kazen € 8,50-

Desserts

La Dacquoise à la crème d’avelines € 9,50-

Dambord  van chocolade en pistachenoot € 9,50-

Sinaasappelijs met karamelsaus € 8,80-

Sorbet van mango en passievruchten € 8,80-

Ijzerkruidijs € 8,80-

Warme Nagerechten

Bij het begin van de maaltijd te bestellen!

Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 10,50-

Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 10,50-

(*) Toeslag van €2- bij de menu’s

Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.