Selecteer een pagina

Onze kaart

De kaart richt zich voornamelijk op specialiteiten zoals cassoulet, bouillabaisse, stoverij van varkenswangen en het huisdessert dacquoise.

Voorgerechten

Romige soep van eekhoorntjesbrood € 8,-

Vispastei van Nîmes € 13,-

Warm taartje met jonge geitenkaas en pijnboompitten €14,-

Gebakken eendenlever met wijn van Maury € 24,-

Huisgemaakte eendenlever in terrine € 23,-

Hoofdgerechten

La Bouillabaisse (te bestellen 24 u op voorhand!) pp € 35,-
La bouillabaisse royale (2 personen) pp: € 45,-

Le cassoulet € 24,-

Stoverij van varkenswangen met Marc de Provence € 24,-

Gekonfijte eendenbout € 25,-

Geroosterde patrijs, gevulde kool met fondant groenten € 26,-

Gebakken rundfilet, saus met sjalojes en bordeauxwijn € 29,-

Vis van de dag € 25,-

3 gerijpte kazen € 8,-

Desserts

La Dacquoise à la crème d’avelines € 8,50

Dambord  van chocolade en pistachenoot € 8,50

Sinaasappelijs met karamelsaus € 7,20

Sorbet van mango en passievruchten € 7,20

Ijzerkruidijs € 7,20

Warme Nagerechten

Bij het begin van de maaltijd te bestellen!

Bladerdeeg met seizoenvruchten (*) € 9,-

Krokant pruimengebak met Armagnac (*) € 9,-

(*) Toeslag van 1,00 € bij de menu’s

Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.