Menu
Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.
Heeft u allergieën of wenst u vegetarisch te eten? Laat het ons weten!
Menu à €34,-
Een voorgerecht
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze
Menu à €44,-
Een voorgerecht
Tussengerecht naargelang de markt
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze
Menu vanaf 19 september
Gegrilde snoekbaarsfilet met een kriekboter
Of
Gemarmerde eendenlever met banyuls wijn (supplement €2,-)
**
Tussengerecht naargelang de markt
**
Sorbet van De Gascogne (supplement € 4,)
**
Vis van de dag
Of
Geroosterde patrijs filet op karkas, gevulde kool en jus met jeneverbessen geparfumeerd
**
Kaas (supplement € 5,-)
**
Nagerecht naar keuze
Lunch à €24,-
Van maandag tot zaterdag : enkel ‘s middags
“Geen lunch op feestdagen”