Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.
Heeft u allergieën of wenst u vegetarisch te eten? Laat het ons weten!

Menu à €34,-

Een voorgerecht
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze

Menu à €44,-

Een voorgerecht
Tussengerecht naargelang de markt
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze

Menu vanaf 18 juli

Opgevulde tomaten met verse geitenkaas en bieslook, gekonfijte groenten in olijfolie

Of

Gekonfijte eendenlever geparfumeerd met laurier (supplement €2,-)
**
Tussengerecht naargelang de markt
**
Sorbet van De Gascogne (supplement € 4,)
**
Vis van de dag
Of

Geroosterde barbarie eendenbordt, gestoofde sjalot met kriek

**
Kaas (supplement € 5,-)
**

Nagerecht naar keuze

Lunch à €24,-

Van maandag tot zaterdag : enkel ‘s middags

“Geen lunch op feestdagen”