Selecteer een pagina

Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.
Heeft u allergieën of wenst u vegetarisch te eten? Laat het ons weten!

Menu à €35,-

Een voorgerecht
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze

Menu à €45,-

Een voorgerecht
Tussengerecht naargelang de markt
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze

Menu vanaf 13 februari

Gebakken skrei filet, lauwe vinaigrette van paddenstoelen en gekonfijte groenten in olijfolie

Of

Eedenlever geparfumeerd met maniguettepeper in jurançon wijngelei (supplement €2,-)
**
Tussengerecht naargelang de markt
**
Sorbet van De Gascogne (supplement € 4,)
**
Vis van de dag
Of

kwartel in bladerdeeg “à la sarladaise”

**
Kaas (supplement € 6,-)
**

Nagerecht naar keuze

Lunch à €25,-

Van maandag tot zaterdag : enkel ‘s middags

“Geen lunch op feestdagen”