
Menu
Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.
Heeft u allergieën of wenst u vegetarisch te eten? Laat het ons weten!
Menu à €35,-
Een voorgerecht
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze
Menu à €45,-
Een voorgerecht
Tussengerecht naargelang de markt
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze
Menu vanaf 13 februari
Gebakken skrei filet, lauwe vinaigrette van paddenstoelen en gekonfijte groenten in olijfolie
Of
Eedenlever geparfumeerd met maniguettepeper in jurançon wijngelei (supplement €2,-)
**
Tussengerecht naargelang de markt
**
Sorbet van De Gascogne (supplement € 4,)
**
Vis van de dag
Of
kwartel in bladerdeeg “à la sarladaise”
**
Kaas (supplement € 6,-)
**
Nagerecht naar keuze
Lunch à €25,-
Van maandag tot zaterdag : enkel ‘s middags
“Geen lunch op feestdagen”