Menu

Elke 3 weken stellen wij nieuwe menus samen op basis van seizoensproducten.
Heeft u allergieën of wenst u vegetarisch te eten? Laat het ons weten!

Menu à €34,-

Een voorgerecht
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze

Menu à €44,-

Een voorgerecht
Tussengerecht naargelang de markt
Het hoofdgerecht
Nagerecht naar keuze

Menu vanaf 19 september

Gegrilde snoekbaarsfilet met een kriekboter

Of

Gemarmerde eendenlever met banyuls wijn (supplement €2,-)
**
Tussengerecht naargelang de markt
**
Sorbet van De Gascogne (supplement € 4,)
**
Vis van de dag
Of

Geroosterde patrijs filet op karkas, gevulde kool en jus met jeneverbessen geparfumeerd

**
Kaas (supplement € 5,-)
**

Nagerecht naar keuze

Lunch à €24,-

Van maandag tot zaterdag : enkel ‘s middags

“Geen lunch op feestdagen”